Carmen Holban, deputat PSD: „Tinerii au fost sunt și vor rămâne principalii piloni ai dezvoltării României”

 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  40
  Shares

Marele Mihai Eminescu prefigura în urmă cu 152 de ani, în poezia „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”, că viitorul națiunii române stă în tineri: „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie, Țara mea de glorii, țara mea de dor, Brațele nervoase, arma de tărie, La trecutu-ți mare, mare viitor!”. „Căci rămâne stânca, deși moare valul”, mai spunea poetul nostru național, anticipând în epopeea sa că tânăra generație va rămâne peste veacuri stindardul continuității noastre ca popor!
Cu adevărat, tinerii au fost, sunt și vor rămâne principalii piloni ai dezvoltării României, „stânca” rămasă, în ciuda dificultăților întâmpinate de-a lungul perioadei post-decembriste în ceea ce înseamnă găsirea unei identității proprii aici, acasă.
În ultima perioadă, în timpul guvernării PSD, tinerii noștri au fost sprijiniți în mod real de stat pentru a reuși în lupta deloc ușoară de a-și construi o carieră de succes și un trai decent, dar și pentru a nu mai vedea străinătatea ca singura șansă de a răzbi în viața de adult.
Guvernul și majoritatea parlamentară PSD au garantat şi stimulat diverse forme de participare a tinerilor, prin dezvoltarea unui cadru de politici publice pentru sectorul de tineret şi promovarea instrumentelor şi mecanismelor necesare implementării acestora.
Ziua Naţională a Tineretului este o oportunitate-cheie pentru tineri de a participa activ în societate şi a-şi face vocea auzită.
La ceas aniversar, urez tuturor tinerilor din România, şi în mod special celor din judeţul Dâmbovișa, La Mulți Ani, multă sănătate, curaj și baftă!

Deputat PSD Dâmbovița,
Georgeta-Carmen HOLBAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.