CORNELIU ȘTEFAN, președinte PSD Dâmbovița: „Domnule Guran, nu vă atribuiți meritele primarilor dâmbovițeni!”

 • 86
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  86
  Shares

Domnule Guran, nu vă atribuiți meritele primarilor dâmbovițeni!
Primarii dâmbovițeni asigură dezinfectarea blocurilor, străzilor, parcurilor, dezinfectarea școlilor, a instituțiilor și spațiilor publice! Mijloacele publice de transport în comun sunt dezinfectate tot de primăriile dâmbovițene.
Primarii se asigură ca toate persoanele care au nevoie de ajutor să primescă tot ceea ce le trebuie și fac tot posibilul ca nimeni să nu aibă de suferit! Din banii primăriilor se asigură cheltuielile cu mâncarea și apa pentru persoanele aflate în carantină. Ca și în cazul medicilor, care nu au măsuri minime de protecție, nici primarii dâmbovițeni nu au primit bani pentru astfel de cheltuieli, doar promisiuni!
De munca lor vrea însă să beneficieze liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran! Mai mult decâ atât, Virgil Guran a început să se substituie Prefecturii Dâmbovița și să posteze comunicate de presă în numele Instituției Prefectului. Virgil Guran vrea să profite de munca primarilor dâmbovițeni și să-și atribuie meritele muncii lor în condițiile în care nici măcar nu știe unde este județul nostru!

Mergeți, domnule Guran, la Corbii Mari! Puteți să le spuneți oamenilor de acolo că ați făcut ceva pentru ei? Dumneavostră, personal, NIMIC!
Ați auzit de Pucioasa? Este un oraș în județul Dâmbovița! Spitalul Orăşenesc Pucioasa a fost desemnat spital suport! Nu întrunește toate condițiile, dar primarul de acolo se zbate să rezolve siutația!

Sloganul tuturor primarilor dâmbovițeni, mai ales în această perioadă, este “Trecem împreună peste asta!”.
Domnule Guran, dumneavoastră treceți peste COVID-19 din biroul pe care îl aveți în Guvern, nu în stradă ca primarii și angajații primăriilor dâmbovițene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.