Daniel Cristian Stan: „… un lucru nu mi-l poate reproșa NIMENI: că n-aș gestiona cu bună credință treburile administrative pentru care sunt responsabil.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Știți de ce sunt atât de sever în a critica ce a făcut și ce face actualul Guvern pe timpul pandemiei? Pentru că mi se pare profund nedrept ca unii să administreze corect bugetele pe care le au, iar alții (Guvernul Orban, în speță) să-și bată joc de toți românii pentru unicul obiectiv de a da uriașe lovituri financiare.

Eu pot avea defecte, ca primar. Dar un lucru nu mi-l poate reproșa NIMENI: că n-aș gestiona cu bună credință treburile administrative pentru care sunt responsabil.

Cel mai recent: Curtea de Conturi a efectuat un control al modului de gestionare a resurselor publice pe perioada stării de urgență la Primăria Târgoviște. Fără a vă plictisi cu detalii din raportul de control, pot să vă spun concluzia: Modul de gestionare a resurselor publice „este în concordanță, sub toate aspectele semnificative, cu scopul, obiectivele și atribuțiile prevăzute în actele normative și respectă, sub toate aspectele, principiile legalității, regularității, eficienței, eficacității și economicității”.

Mai mult, Primăria Târgoviște este EXEMPLU DE BUNĂ PRACTICĂ potrivit auditorilor, ceea ce nu poate decât să ne ofere o satisfacție profesională suplimentară.

Un exemplu elocvent din cuprinsul raportului: „Cu toate că în perioada declanșării pandemiei de coronavirus și instituirii stării de urgență prețul de achiziție al măștilor chirurgicale a înregistrat o creștere exagerată, la nivelul Municipiului Târgoviște acesta s-a situat sub nivelul mediu al pieței”.

Înțelegeți de ce sunt furios pe acest Guvern, când văd zeci de exemple de nenorociri financiare pe care le-a făcut (și le face în continuare) profitând, pur și simplu, de frica/sănătatea/durerile unor oameni vulnerabili?” Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.