Dep. CORNELIU ȘTEFAN, președinte PSD Dâmbovița: „Cer autorităților să abandoneze tăcerea și să facă publice măsurile luate pentru evitarea răspândirii comunitare a COVID-19”

 • 105
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  105
  Shares

Autoritățile au intrat cu stângul în dispozitivul de alertă. În ciuda responsabilității de care dau dovadă cei mai mulți dintre români, vedem cum o mână de oameni nu acordă niciun fel de importanță normelor de distanțare socială și recomandărilor sanitare.
Se pun în pericol pe ei, își pun în pericol familiile, prietenii și vecinii.
Ca să înțelegem ce ne așteaptă, e cazul să ne uităm cu atenție la situația de la Artic, unde, din cauza unui singur om, până la aceasta oră sunt 66 de persoane confirmate cu coronavirus.
La Arctic Găești lucrează cetățeni din tot județul. Suntem la un pas de o dramă locală și am devenit exemplu național negativ. E timpul să fim responsabili. E vremea să fim conștiincioși. Vă chem să ne apărăm copiii, părinții și bunicii!
Să respectăm normele de distanțare socială și să alegem să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor din jur!
În calitate de parlamentar, cer autorităților să abandoneze tăcerea și să facă publice măsurile luate pentru evitarea răspândirii comunitare a COVID-19. Au tăcut prea mult. E vremea ca oamenii să știe că nu sunt singuri.
Din păcate, în momentul de față, avem persoane infectate cu COVID-19 în următoarele localități:
#GĂEȘTI – 16, #ULIEȘTI – 6, #RĂSCĂEȚI – 5, #PETREȘTI – 5, #DRAGODANA – 3,
#MOGOȘANI – 5, #MORTENI – 4, #HULUBEȘTI – 3, #GURAFOII – 4, #CRÂNGURILE – 2, #MĂTĂSARU – 2, #LUDEȘTI – 2, #TÂRGOVIȘTE – 3
#GURAȘUȚII – 1, #COBIA – 1, #MORENI – 1, #VIȘINA – 1, #ȘELARU – 1 și RATESTI (Argeș) = 1!
Dacă nu acționăm acum, ne punem în pericol pe noi și pe cei apropiați nouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.