ÎN ATENȚIA PENSIONARILOR DE INVALIDITATE CARE AU AVUT TERMEN DE REVIZUIRE ÎN PERIOADA 01.03.- 14.05.2020 ȘI NU AU FOST REVIZUIȚI

 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  40
  Shares

Urmare a prevederilor OUG nr.55/2020 si a instiintarii 290/RS/07.05.2020 aprobata de Presedintele CNPP, in vederea revizuirii medicale a pensionarilor de invaliditate care au avut termen de revizuire in perioada 01.03.- 14.05.2020 si nu au fost revizuiti, acestia sunt rugati ca pana la data de 05.06.2020 sa trimita postal cu confirmare de primire, prin servicii de curierat sau prin mail catre cabinetul de expertiza caruia sunt arondati urmatoarele:

         1. Toate documentele medicale emise de la data ultimei revizuiri medicale  pe care le detin ( bilete de iesire, scrisori medicale, retete, buletine de analize, radiografii, buletine de ECG,EEG,etc).

         2.  Programul recuperator completat.

         3.  Copie dupa actul de identitate.

         4.  Copie dupa ultima decizie medicala de pensie.

         5.   Copie dupa ultima decizie administrativa de pensie.

         6. Formular privind adresa de corespondenta completat ( anexez tipizat).

Persoanele care nu pot descarca si completa de pe site-ul CJP Dimbovita formularul, pot scrie pe verso la copia dupa actul de identitate adresa la care primesc corespondenta, in cazul in care este diferita de cea de pe buletin.

         Atentie! Inainte de expediere documentele trebuie numerotate si se va nota numarul de file trimise pe copia dupa decizia medicala de pensie .

Pentru aceasta categorie de pensionari expertizarea capacitatii de munca se va face doar in baza documentatiei trimise, iar deciziile medicale vor fi comunicate titularilor  prin posta, la adresa de corespondenta comunicata. In cazul in care documentele medicale nu vor fi concludente, vor fi programati pentru examinare clinica si convocati la cabinetele de expertiza.

Insistam ca aceasta categorie de pensionari sa nu se deplaseze personal la cabinetele de expertiza daca nu sunt convocati!

Arondarea teritoriala si datele de contact ale cabinetelor de expertiza sunt inscrise pe site-ul CJP Dimbovita.’’

Multumesc,

Medic coordonator, Irina-Catrinel Ionescu

Compartimentul de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca Dambovita,

           Casa Judeteana de Pensii Dambovita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.